GRATIS levering over 300,- når du betaler med Dankort!     -     Ekspedition og levering: Kun 39,00 kr.

Laudato si – Lovet være du

Flere visninger

Laudato si – Lovet være du
129,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Laudato si – Lovet være du, om omsorg for vort fælles hjem


En veloplagt og populær pave med et stærkt og aktuelt budskab til verdens ledere, til kristne og ikke-kristne; til en planet, der har brug for at blive rusket op til en radikal ”økologisk omvendelse”. Pave Frans’ budskab er mere end bare en økologisk dagsorden. Det er en vision for menneskeheden, for den fremtid, vi alle skal dele.


Format: 21,5 x 13,5 cm
Indbundet (Hard cover)
Antal sider: 148 sider

ELLER
Beskrivelse

Detaljer

”Det påtrængende behov for at beskytte vort fælles hjem indebærer, at menneskefamilien skal samles om at søge en bæredygtig og integreret udvikling, for vi ved, at der kan ske ændringer. Jeg opfordrer derfor indtrængende til en ny dialog om, hvordan vi skal forme fremtiden for vor planet. Vi har brug for en diskussion, som inddrager alle, for miljøproblemerne og deres menneskelige årsager vedrører og påvirker os alle. Vi har brug for en ny og universel solidaritet. Som biskopperne i det sydlige Afrika har erklæret: “Det kræver alles evner og engagement at råde bod på de skader, som skyldes menneskets misbrug af Guds skaberværk.” Vi kan alle som Guds redskaber arbejde sammen om at værne om skaberværket, hver enkelt ud fra sin kulturelle baggrund og sine evner og erfaringer.” (Pave Frans)

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér