GRATIS levering over 300,- når du betaler med Dankort!     -     Ekspedition og levering: Kun 39,00 kr.

Evangeliets glæde af Pave Frans

Flere visninger

Evangeliets glæde af Pave Frans
149,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Pave Frans’ første hyrdebrev, der handler om evangeliets forkyndelse. Pave Frans råber Kirken og verden op og opfordrer til at lade et nyt kapitel med evangelisering begynde. Evangeliets glæde er skrevet i Pave Frans’ velkendte ligefremme og hverdagsagtige tone. Læs mere http://pastoralcentret.dk/produktsider/evangeliets-glaede/


Den nye udgave fra 2018 har fået et designløft, men teksten er den samme.


Er bogen udsolgt her? 
Køb den hos Saxo.com eller en anden boghandel.

Only 4 left

ELLER
Beskrivelse

Detaljer

UDPLUK AF INDHOLDET... En ægte tro – som aldrig er bekvem og individualistisk – indebærer altid et dybt ønske om at ændre verden, viderebringe værdier og efterlade verden i en noget bedre stand, efter at vi har været her på jorden. Vi elsker denne herlige planet, hvor Gud har anbragt os, og vi elsker den menneskehed, der bebor den, med alle sine dramaer og sin stress, sine drømme og sine håb, sine værdier og sin sårbarhed.

At være Kirke er at være Guds folk, i overensstemmelse med Faderens store kærlighedsprojekt. Kirken skal være stedet for den ufortjente barmhjertighed, hvor hele verden kan føle sig taget imod, velkommen, elsket, tilgivet og opmuntret til at leve Evangeliets gode liv.

Evangeliet er først og fremmest en invitation til at svare Gud... Hvis denne indbydelse ikke lyser op med dragende kraft , så står Kirkens moralske lærebygning i fare for at blive et korthus.

På samme måde, som buddet om ”ikke at slå ihjel” ... så bør vi i dag sige ”nej til et økonomisk system, der fører til social udelukkelse og social ulighed”. Et sådant økonomisk system slår ihjel. Det er bydende nødvendigt at få gjort noget ved de strukturelle årsager til fattigdommen. Den sociale ulighed er roden til samfundets onder.

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér