Ekspedition og levering: Kun 39,00 kr.     -    Fri levering over 500,- når du betaler med Dankort!

YOUCAT - Katolsk ungdomskatekismus

Flere visninger

YOUCAT - Katolsk ungdomskatekismus
129,00 DKK
  • Køb 10 for 116,25 DKK pr. stk. og spar 10%

Lagerstatus: På lager

Katolsk ungdomskatekismus


YOUCAT mand


YOUCAT er den nye danske ungdomskatekismus.
- katolsk tro, i ord og billeder, forklaret, så man kan forstå det


En katekismus er en bog, der behandler alle grundlæggende og mere avancerede emner, der knytter sig til forståelsen af katolsk tro, praksis og verdenssyn. Den er udformet som spørgsmål og svar. Emnerne? Det er selvfølgelig alt mellem: Himmel og jord, Gud og Jesus, liv og død, godhed og ondskab, etik og sociallære og meget, meget mere…
Paperback, 21 x 13 cm

ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Fra pave Benedikt XVI's forord:
Derfor siger jeg til jer: Studer katekismen! Det er mit inderlige ønske. Denne katekismus taler jer ikke efter munden. Den gør det ikke let for jer. Den kræver nemlig et nyt liv af jer. Den præsenterer jer for evangeliets budskab som en “kostbar perle” (Matt 13,46), som man må give alt for.
Studer katekismen med lidenskab og udholdenhed! Brug tid på det! Studer den i ro på jeres værelser, læs den sammen to og to, dan læsegrupperog netværk i vennekredsen, diskuter den på internettet. Fortsæt på alle måder samtalen om jeres tro!

 

Læs et uddrag af YOUCAT:          

   

Se en video om YOUCAT:

 Youcat på Youtube

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér