GRATIS levering over 300,- når du betaler med Dankort!     -     Ekspedition og levering: Kun 39,00 kr.

Evangeliseringskort (diverse kort) Bundter á 100 stk

Flere visninger

Evangeliseringskort (diverse kort) Bundter á 100 stk
150,00 DKK
  • Køb 3 for 137,50 DKK pr. stk. og spar 9%
  • Køb 5 for 125,00 DKK pr. stk. og spar 17%

Lagerstatus: På lager

Evangeliseringskort fremstillet af Pastoral-Centret.
Kortene er velegnet til at have liggende i kirken, i menighedslokalet eller til at lægge på offentlige steder (husk at få lov først) eller til brug i kampagner på gader og stræder eller til at sende ud til medlemmer af menigheden, som man gerne vil have fat i.
Hvad med for eksempel at bruge et sådan kort, hvis I ønsker at sende en dåbshilsen eller en invitation til et bestemt arrangement?


Læs mere nederst på siden...

* Påkrævede felter

150,00 DKK
Beskrivelse

Detaljer

Kortets bagside er udformet som bagside af et postkort. Ofte med en lille tekst og med slogan'et: Kom og opdag den katolske Kirke! Vi har det, du søger!

Format: Kortene er i A6 (Postkort-størrelse) og trykt i professionel kvalitet. Klik på de forskellige billeder for at få en fornemmelse af, hvordan de ser ud.

OBS! Kortene sælges i bundter á ca. 100 stk (+/- 3-4 stykker). Ved bestilling bedes du angive i kommentarfeltet, hvilke kort, du ønsker. Fx. 2 bundter af nr. 1, 1 bundt af nummer 5, osv.

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér