GRATIS levering over 300,- når du betaler med Dankort!     -     Ekspedition og levering: Kun 39,00 kr.

Evangelisering

Problemer med at evangelisere? Vi gør det nemt for dig!

Har du tænkt på, hvor tit, der kommer gæster ind i jeres kirke? Til dåb, bryllup og lignende? Vi hører ofte, at folk har et rigtig godt indtryk, når de møder den katolske Kirke for første gang. Så hvorfor ikke fastholde deres interesse og vise dem lidt mere af, hvad Kirken har at tilbyde? Nu er det gjort nemt med Pastoral-Centrets evangeliseringsmaterialer!

  

Kortene og folderne egner sig til at give ud til dem, der viser interesse for Kirken eller for troen og gerne vil vide mere. Disse ressourcer bør enhver Kirke have liggende, så gæster altid kan finde mere information, når de søger den.

Kortene er i almindelig postkortstørrelse (A6) og -kvalitet. Folderne er i 4-fløjet m65-format (10x21 cm -som en lille aflang standardkuvert). Lad dem ligge fremme i kirken, i våbenhuset eller andet passende sted. 

Vi anbefaler Display.dk's brochureholdere, som er af hård gennemsigtig plast. Findes i mange forskellige størrelser og kan både stå på et bord eller  hænges op på væggen. De kan på en pæn og professionel måde præsentere foldere og kort. Skal I bruge en brochureholder til jeres våbenhus, så tænk lige med, at der skal være plads til jeres egne brochurer, så besøgende kan finde al information på ét sted.

Se også: Sakramentsfolderne (foldere om hvert af de 7 sakamenter - findes på 5 forskellige sprog).
Har du ideer til foldere eller hæfter, som ikke allerede findes, så hører vi gerne fra dig på mail eller telefon!

 

QR-kode leder den digitale gæst videre til mere information
På mange af vores foldere og kort er en QR-kode, som kan scannes med en smart-phone eller iPad/iPod. Når man scanner denne kode, bliver man ledt til en særlig velkomstside, der er lavet med henblik på første gangs besøgnede, som er blevet nysgerrige efter at vide mere. Se siden herI kan med fordel bruge denne QR-kode på jeres materialer også. Det kan være i sogneblade, egne foldere, plakater, eller hvad I nu kan forestille jer. QR-koden kan downloades her.

Engelsksprogede foldere: Vi henviser til Catholic Truth Societys netbutik.


Tabel Liste

Sorter faldende

1-21 of 23

Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel Liste

Sorter faldende

1-21 of 23

Side:
  1. 1
  2. 2

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér