Ekspedition og levering: Kun 39,00 kr.     -    Fri levering over 500,- når du betaler med Dankort!

Dåb

Tabel Liste

Sorter faldende

12 vare(r)

 1. Baptised what now?

  Faith in one´s life - help for families with young children. In this book you will find good tips on how to raise your child. You can read about Christian traditions and customs, about prayer, the celebration of the Mass, about how children are open to religion and also about the big questions of life, like death and the resurrection.
  Format: 20 x 20 cm. 99 pages. Vis detaljer
 2. Da Morten delte sin kappe
  69,00 DKK

  Da Morten delte sin kappe er en sød historie for de mindste om heltemod og barmhjertighed. Morten er en romersk soldat med et stort hjerte. En kold nat stopper han en hidsig soldaterkammerat og hjælper en fattig mand på en helt særlig måde. Baseret på en sand historie om ham, som også kaldes Skt. Martin. Det er ham, som vi fejrer Mortensaften den 10. november!
  Billedbog. 22 x 24 cm. 24 sider i farver, indbundet. Fra 3 år.
  Vis detaljer

 3. Dåben - håndbog for dåbsforældre

  Smuk og brugbar, lille håndbog på 70 sider, som giver dåbsforældre en grundig introduktion til betydningen af dåben i den Katolske kirke og indeholder ritual og forslag til salmer. Format 13 x 10 cm. Vis detaljer
 4. Dåbslys 5 kors

  Dåbslys med kors som dekoration Størrelse 5 x 20 cm. Vis detaljer
 5. Dåbslys, kors due blå

  Dåbslys med mørkeblå dekoration. Størrelse 4 x 40 cm. Vis detaljer
 6. Dåbslys, kors due pink

  Dåbslys med pink dekoration Størrelse 4 x 40 cm. Vis detaljer
 7. Dåbslys, kors due rødt

  Størrelse 5 X 20 cm. Vis detaljer
 8. Dåbslys, kors fisk vand

  Dåbslys. Størrelse 5 x 20 cm. Vis detaljer
 9. Døbt ... og hvad så?

  At tro i hverdagen - hjælp til småbørns-familier. Et fælles nordisk projekt: En dejlig bog med tips og ideer til forældre, der ønsker at opdrage deres børn i katolsk tro.
  Format: 20 x 20 cm og 99 sider. Vis detaljer
 10. Fader vor og andre bønner

  En pædagogisk og sød papbog der hjælper forældre og små børn med at bede af hele dit hjerte og med hele din krop ! Fader vor, Hil dig Maria og fem andre bønner med fagter, der er tilpasset de helt små. Vis detaljer
 11. Min første bog med Davids Salmer

  En bog der hjælper voksne og helt små børn med at lære de evigtgyldige Davids Salmer fra Bibelen at kende! De kendte og meget inderlige Davids Salmer omskrevet nænsomt til små børn.

  Vis detaljer
 12. Min helt egen baby bog

  Min helt egen baby bog er bogen, hvor det lille nye barn er hovedpersonen! Det er en slags "barnets bog" med plads til fotos og til at skrive dagligdagens små sjove detaljer ned med særlige sider tilegnet begivenheder, fester og højtider i barnets første år.
  Bønner og bibeltekster understreger, hvordan det mirakuløse nye liv er en gave fra Gud til hele verden.
  64 sider
  Format: 25 x 22 cm. Vis detaljer

Tabel Liste

Sorter faldende

12 vare(r)

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér