GRATIS levering over 300,- når du betaler med Dankort!     -     Ekspedition og levering: Kun 39,00 kr.

Find vare

Find vare

 Produkter, vi anbefaler: 

Bøger

Bønnebog
YOUCAT
I dag er Guds dag
Andre spirituelle bøger
Bøger og CD'er på engelsk

Den Gode hyrde-bøger 

 

 

vv

 

Til kirkebrug

Alterlys 
Hostier (oblater) 
Evighedslys 
Dåbslys

Evangeliseringfoldere

dd

 

Undervisningsressourcer

Firmelsesundervisning
YOUCAT
På vej med Kristus-serien
Andre undervisningsressourcer 

Brug menuen ovenfor eller søgefeltet i øverste højre hjørne til at finde varer.

Tabel Liste

Sorter faldende

1-15 of 42

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 1. Caritas in Veritate
  169,00 DKK

 2. Dåben m65 hæfte

  Dåben er fundamentet for hele kristenlivet, den er porten til livet i Ånden og giver adgang til de andre sakramenter i Den katolske Kirke. Dette llle, handy hæfte i m65-folderformat er nyttigt til enhver katolsk dåb med gæster udefra, som ønsker at kunne følge med i dåbsritualet. Hæftet kan også downloades herfra.

  Vis detaljer
 3. Dåbslys 5 kors

  Dåbslys med kors som dekoration Størrelse 5 x 20 cm. Vis detaljer
 4. Dåbslys Alpha Omega guld

  Dåbslys med kors samt Alpha og Omega som dekoration. Bemærk størrelsen: 4 x 20 cm. Dette lys er lidt smallere - mere elegant - end de andre typer, vi forhandler. Vis detaljer
 5. Dåbslys Alpha Omega rød

  Ikke på lager

  Dåbslys med kors sam Alpha og Omega som dekoration Bemærk størrelsen: 4 x 20 cm. Dette lys er lidt smallere - mere elegant - end de andre typer, vi forhandler. Vis detaljer
 6. Dåbslys, kors due blå

  Dåbslys med mørkeblå dekoration. Størrelse 4 x 40 cm. Vis detaljer
 7. Dåbslys, kors due pink

  Dåbslys med pink dekoration Størrelse 4 x 40 cm. Vis detaljer
 8. Dåbslys, kors fisk vand

  Dåbslys. Størrelse 5 x 20 cm. Vis detaljer
 9. Den fortabte søn vender hjem (Paperback) Giv en bog

  Giv en bog - udgave. Bestil minimum 6 eksemplarer. 

  af Henri J.M. Nouwen. Paperback. 159 sider.

  En bog om at finde hjem.

  Et møde med rembrandts maleri den fortabte søns hjemkomst førte Henri Nouwen ud på en lang åndelig rejse. Undervejs opdagede han det sted, hvor mennesker kan lade sig finde af Gud.

  Den fortabte søn vender hjem er en bog om, hvordan Gud kalder os ud af ensomhed, misundelse, bitterhed, vrede, modløshed – tilbage til det hjem, hvor vi i virkeligheden hører til. Og forfatteren bruger sit eget liv til at vise, hvordan en sand hjemkomst kan blive mulig.

  Vis detaljer
 10. Det andet Vatikankoncil
  249,50 DKK

  Bogen indledes med en gennemgang af koncilets indkaldelse og videre forløb, samt en redegørelse for hvordan teksterne skal læses. Alle koncilteksternes oversættelser er blevet gennemgået, så sproget nu skulle være klarere for alle læsere. Næsten alle tekster er forsynet med nye forord, som søger at vise dokumenternes virkningshistorie op til udgivelsen af nærværende bog i 1997. Det 2. Vatikankoncil er af stor betydning for Kirken, og bogen inviterer til at alle påny kan erindre sig, hvad koncilet ville, for dermed at hente inspiration til deres eget kristenliv eller til økumenisk dialog. Vis detaljer
 11. Evangeliseringskort (diverse kort) Bundter á 100 stk

  Evangeliseringskort fremstillet af Pastoral-Centret.
  Kortene er velegnet til at have liggende i kirken, i menighedslokalet eller til at lægge på offentlige steder (husk at få lov først) eller til brug i kampagner på gader og stræder eller til at sende ud til medlemmer af menigheden, som man gerne vil have fat i.
  Hvad med for eksempel at bruge et sådan kort, hvis I ønsker at sende en dåbshilsen eller en invitation til et bestemt arrangement?

  Læs mere nederst på siden...

  Vis detaljer
 12. Firmelsen m65 hæfte

  Med forord af afdøde biskop Hans Martensen er her et handy, lille hæfte med ritual for firmelsen i Den katolske Kirke. For kirkefremmede gæster til firmelsen kan det også være nyttigt at have hæftet med Messens liturgi. Hæftet for Firmelsens ritual kan også downloades her.

  Vis detaljer
 13. Forsoningens sakramente m65 hæfte

  Med et forord af biskop Czeslaw Kozon forklares baggrund og ritual for skriftemålet og forsoningens sakramente i Den katolske Kirke. I hæftet er også to skriftespejle, som er en række spørgsmål, som kan hjælpe den skriftende til at se på forskellige aspekter af sit eget liv og arbejde med samvittighedsransagelse. Hæftet slutter af med flere forsoningsbønner.

  Lille og handy hæfte i m65-folderformat som kan hjælpe både nybegyndere og mange andre med skriftemålets ritual.

  Hæftet kan også downloades herfra

  Vis detaljer
 14. Genopdag den katolske tro
  189,00 DKK

  En introduktion til katolsk tro og liv. 
  Af Matthew Kelly.
  312 sider, paperback.

  Læs mere på http://pastoralcentret.dk/genopdag/

   

  Du kan også finde Genopdag den katolske tro i vores Giv en bog program. Køb bøger helt ned til 25,- pr. stk. Bestil mindst 6. Se mere her: Giv en bog

  Vis detaljer
 15. Glutenfattige hostier

  Hostier med lavt glutenindhold fremstillet af glutenfri mel (Wheatex 9010 special) og vand. Hostierne er godkendt til liturgisk brug af den engelske bispekonference. 25 stk. i hver pakke. Vis detaljer

Tabel Liste

Sorter faldende

1-15 of 42

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér