GRATIS levering over 300,- når du betaler med Dankort!     -     Ekspedition og levering: Kun 39,00 kr.

Kirkens historie, Barnets bog

Flere visninger

Kirkens historie, Barnets bog
169,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Kirkens historie er sjette bog i serien ”På vej med Kristus”, et kateketisk materialetil brug i menighedernes og skolernes trosundervisning. Kirkens historie henvender sig til 7.-8. klasse / ca. 12-13 år.
Til den ældre målgruppe er der nu mere læsestof end i de foregående bøger, og opgaverne udfordrer teenagernes forståelse af det læste og opfordrer dem til at tage stilling… og for eksempel skrive modargumenter til Martin Luther!
Som de tidligere bøger er denne rigt illustreret men adskiller sig fra de tidligere bøger, da fotos og religiøse kunstværker supplerer de tankevækkende tegneserier. Også denne bog følger de tidligere bøgers fortælleteknik med 6 forskellige børn, som oplever bogens temaer på egen krop, og som eleverne kan identificere sig med.

Bogen er oversat og redigeret af Sebastian Olden-Jørgensen, Historiker og Lektor ved Saxo-Instituttet, Københavns Universitet.
Format 20x26 cm (126 farvetryk)

Læs mere her.

Find lærervejledningen til denne bog her.

ELLER
Beskrivelse

Detaljer

På vej med Kristus -serien

Serien består af et sæt barnets bog + lærervejledning til hvert års forløb. Det er meningen, at hvert barn har sin egen bog, da bogen både er en læse- og arbejdsbog. Lærervejledningerne rummer udkast til undervisning, andagter og lege.

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér