GRATIS levering over 300,- når du betaler med Dankort!     -     Ekspedition og levering: Kun 39,00 kr.

Katolsk Lommebog 2019

Flere visninger

Katolsk Lommebog 2019

Pris: 149,00 DKK

Special Price 139,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Katolsk lommebog består af 4 dele (plastomslag, mayland kalender indstik, katolsk vejviser 2019 og liturgisk kalender 2019). Lommebogen leveres som samlesæt.


Returret: Der er fuld returret indtil 30. januar 2019. Dvs. at refusion af katolsk lommebog kan ske, hvis den returneres til Pastoral-Centret, Gammel Kongevej 15, 1610 København V senest den 30. januar 2019.


Det er lige blevet nemmere at blive miljøbevidst Som noget nyt er der ikke årstal på plastomslaget til Katolsk Lommebog. For miljøets skyld beder vi dig genbruge omslaget så længe som muligt. Næste år kan du nøjes med at købe de udskiftelige dele. Liturgisk Kalender og Katolsk Vejviser er trykt på FSC-godkendt papir og er CO2-neutrale tryksager.

ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Katolsk Lommebog er din uundværlige opslagsbog og indgang til det katolske univers. Med katolsk lommebog ved hånden skal du aldrig lede længe efter de vigtigste oplysninger og kontakter til alle katolske kirker, skoler, præster og institutioner i Danmark. Lommebogen indeholder udover vejviseren også en liturgisk kalender, der for hver dag fortæller dig, hvilke bibeltekster, der læses i messen. Endelig er der en kalenderdel med plads til at du skriver dine aftaler.

Katolsk Lommebog 2019 holder samme format som er kendt i årtier. Omslagsfarven er som sidste år fløjlsvarm noir.

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér