GRATIS levering over 300,- når du betaler med Dankort!     -     Ekspedition og levering: Kun 39,00 kr.

Helbredelse ved Helligånden

Flere visninger

Helbredelse ved Helligånden
80,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Erfaren præst fortæller om helbredelse på sjæl og legeme ved Helligåndens kraft.


104 sider, hæftet

Only 1 left

ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Ønsket om åndelig og legemlig helbredelse kender alle mennesker til. Men hvad er helbredelse, og hvordan kan vi erfare den?

Da Jesus vandrede på jorden, forkyndte Han Guds Rige, og i Åndens kraft helbredte han syge både på legeme og sjæl. I Kirken fortsætter Han sin gerning, og fra apostlenes tid har helbredelsens tjeneste haft en naturlig plads i de troendes liv. Sådan er det også i dag, hvor en fornyet bevidsthed om helbredelsens tjeneste er vokset frem.

I denne bog fortæller Jim McManus C.ss.R. om helbredelsens tjeneste på grundlag af sine personlige erfaringer og Kirkens tradition. Han viser, hvordan bøn, Guds ord og sakramenterne formidler Guds helbredende kraft, og han kommer ind på de hindringer, der står i vejen for helbredelse og fred: manglende accept af sig selv, manglende anger, manglende tilgivelse, skyld og trældom.

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér