GRATIS levering over 300,- når du betaler med Dankort!     -     Ekspedition og levering: Kun 39,00 kr.

Bønnebog

Flere visninger

Bønnebog
289,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Bønnebog for Den katolske Kirke er et uundværligt værk med 800 sider smukt trykt på tyndt papir og i smuk og holdbar indbinding og fire læsebånd. Bogen giver adgang til et rigt udsnit af den katolske Kirkes 2000-årige bønsliv og spiritualitet, herunder også den kristne arv, som man har til fælles med alle de øvrige kristne kirker.Rabat til katolske menigheder ved køb af mindst 5 stk: 
Rabatten bliver fratrukket automatisk. 
 

ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Bønnebog for Den katolske Kirke udgives af Liturgikommissionen under ledelse af biskop Czeslaw Kozon. Redaktion: Helge Clausen (formand), Ivar Hoel, sr. Anna Maria Kjellegaard Jensen OSB, sr. Hildegard Madsen OSB og Sebastian Olden-Jørgensen. Ansgarstiftelsens Forlag 2013. 800 sider. Designet og sat af 2K/ Denmark og trykt og indbundet af Royal Jongbloed i Holland. Trykt på tyndt bibelpapir, indbundet, fire læsebånd. Findes også som e-bog.

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér