GRATIS levering over 300,- når du betaler med Dankort!     -     Ekspedition og levering: Kun 39,00 kr.

Bøger

Tabel Liste

Sorter faldende

1-15 of 78

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. 150 opgaver til de små - opgavebog
  149,00 DKK

  Denne kreative opgavebog giver familier med mindre børn og kateketer 150 sider med opgaver, lege, billeder, bønner og klippe-klistre aktiviteter, som alle er tilrettelagt til børn i 3-7 års alderen. Med klistermærker.

  Download et par prøvesider her.

  Vis detaljer
 2. 6 uger med Guds barmhjertighed

  Pris: 149,00 DKK

  Special Price 89,00 DKK

  Dyk ned i Lukasevangeliet

  I denne bog har du alt, hvad du behøver, for at gå på opdagelse i Lukasevangeliets tekster om Guds barmhjertighed. Bogen kan bruges i din egen bibellæsning eller i en bibelgruppe til et forløb over 6 uger. Du behøver ikke bruge tid på at forberede noget, for her finder du alt, hvad du har brug for til at komme hurtigt i gang: Forslag til fremgangsmåde, appetitvækker og kommentar til teksten, selve bibelteksten, spørgsmål til overvejelse og meget mere. Alt sammen pakket i en let overskuelig guide med lækkert design og skrevet af en erfaren og vidende katolsk forfatter.

  Find gode råd til en bibelgruppe inklusiv ledertips på www.pastoralcentret.dk/6uger

   

   

  Vis detaljer
 3. Afsked med de døde
  425,00 DKK


  Indbundet. Med læsebånd.
  Vis detaljer
 4. Alle mine kilder, bønnebog til børn og unge
  139,00 DKK

  Bønnebog der enkelt og letforståeligt gennemgår det liturgiske år, messen, korsvejen, Mariabønner, Rosenkransen, helgenlitani og Angelusbønnen mm. Desuden indeholder den friere bønner til mange af livets lejligheder som fx. morgen, aften, tilgivelse, lidelse, døden og verden. Illustreret med naturfotos og religiøse motiver. Indbundet, 218 sider, udgivet i 2008. Vis detaljer
 5. Ansgar og de vilde vikinger

  Pris: 125,00 DKK

  Special Price 100,00 DKK

  Oplev Vikingetiden indefra og følg den kække og stærke dreng Ansgar, som kom fra et kloster i Frankerriget syd for Danmark og blev den modige munk, som turde føre kristendommen til Norden. Se og lær om både runer, vikingernes hjemmelavede sæbe og mønter, værktøj og legetøj. Detaljerede kort og tidslinjer supplerer den livlige og gennemillustrerede beretning om Ansgars liv og fyldige historiske faktasider viser kilder og mange detaljer fra vikingernes hverdag og bedrifter. Denne historiebog til mellemtrinnet 3.-5. klasse giver eleverne oplevelser af både kronologi og sammenhæng i de afgørende år i Vikingetiden, hvor kristendommen først kom til Norden.

  Elevbog: 48 sider i farver. Med faktasider.

  Der findes ekstra undervisningsmaterialer online gratis på www.pastoralcentret.dk/ansgar

  Se også Lærerevejledning.

   

  Vis detaljer
 6. Bønnebog
  289,00 DKK

  Bønnebog for Den katolske Kirke er et uundværligt værk med 800 sider smukt trykt på tyndt papir og i smuk og holdbar indbinding og fire læsebånd. Bogen giver adgang til et rigt udsnit af den katolske Kirkes 2000-årige bønsliv og spiritualitet, herunder også den kristne arv, som man har til fælles med alle de øvrige kristne kirker.


  Rabat til katolske menigheder ved køb af mindst 5 stk: 
  Rabatten bliver fratrukket automatisk. 
   

  Vis detaljer
 7. Caritas in Veritate
  169,00 DKK

 8. Charles de Foucauld
  189,00 DKK

  Paperback, 141 sider, udgivet i 2004 Skrevet af Lille søster Annie af Jesus Vis detaljer
 9. Da Morten delte sin kappe
  69,00 DKK

  Da Morten delte sin kappe er en sød historie for de mindste om heltemod og barmhjertighed. Morten er en romersk soldat med et stort hjerte. En kold nat stopper han en hidsig soldaterkammerat og hjælper en fattig mand på en helt særlig måde. Baseret på en sand historie om ham, som også kaldes Skt. Martin. Det er ham, som vi fejrer Mortensaften den 10. november!
  Billedbog. 22 x 24 cm. 24 sider i farver, indbundet. Fra 3 år.
  Vis detaljer

 10. Den fortabte søn vender hjem (Paperback) Giv en bog
  35,00 DKK

  Giv en bog - udgave. Bestil minimum 6 eksemplarer. 

  af Henri J.M. Nouwen. Paperback. 159 sider.

  En bog om at finde hjem.

  Et møde med rembrandts maleri den fortabte søns hjemkomst førte Henri Nouwen ud på en lang åndelig rejse. Undervejs opdagede han det sted, hvor mennesker kan lade sig finde af Gud.

  Den fortabte søn vender hjem er en bog om, hvordan Gud kalder os ud af ensomhed, misundelse, bitterhed, vrede, modløshed – tilbage til det hjem, hvor vi i virkeligheden hører til. Og forfatteren bruger sit eget liv til at vise, hvordan en sand hjemkomst kan blive mulig.

  Vis detaljer
 11. Den indre krafts kilder
  179,00 DKK

  Ikke på lager

  Paperback, 189 sider, udgivet i 2006 Skrevet af Anselm Grün Der er 4 andre titler af samme forfatter Vis detaljer
 12. Den Katolske kirkes Katekismus
  350,00 DKK

  br> Den katolske Kirkes Katekismus giver klar og omfattende besked om alle væsentlige emner i den katolske tro. Bogen er delt op i fire dele, der omhandler troen (trosbekendelsen), liturgien (sakramenterne), moralen (de ti bud) og bønnen (Fadervor). Katekismen repræsenter en autoritativ og ajourført fremstilling af den katolske Kirkes lære på grundlag af Bibelen og hele Traditionen, deriblandt særlig det Andet Vatikankoncil. Efter sin første udgivelse på fransk i 1992 blev Katekismen hurtigt en international bestseller og må allerede nu betegnes som en klassiker. Bogen er velegnet som håndbog for alle og som pålidelig rettesnor for forkyndelse og katekese. Format: 21,5 x 15,5 cm. 807 sider. Vis detaljer
 13. Den lykkelige forening
  198,00 DKK

 14. Det andet Vatikankoncil
  249,50 DKK

  Bogen indledes med en gennemgang af koncilets indkaldelse og videre forløb, samt en redegørelse for hvordan teksterne skal læses. Alle koncilteksternes oversættelser er blevet gennemgået, så sproget nu skulle være klarere for alle læsere. Næsten alle tekster er forsynet med nye forord, som søger at vise dokumenternes virkningshistorie op til udgivelsen af nærværende bog i 1997. Det 2. Vatikankoncil er af stor betydning for Kirken, og bogen inviterer til at alle påny kan erindre sig, hvad koncilet ville, for dermed at hente inspiration til deres eget kristenliv eller til økumenisk dialog. Vis detaljer
 15. Det er på tide …
  189,00 DKK

  Paperback, 171 sider, udgivet i 2008 Skrevet af Hermann-Josef Venetz Vis detaljer

Tabel Liste

Sorter faldende

1-15 of 78

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér